GYIK

1. Kik vehetnek részt a Válaszolj és nyerhetsz! játékban?

A Játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, magyar állampolgár természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt (2019.10.21-2019.12.15.) kitöltik a kvízjátékot, regisztrálnak a http://vegeta.hu/ oldalon adataikkal (kötelezően megadandó: név, e-mail cím; nem kötelezően megadható: telefonszám) és beküldik azt.

 

 

2. Hogyan vehet részt a Válaszolj és nyerhetsz!  játékban?

A játékban való részvételhez a játékosnak egy négy kérdéses kvízsort kell kitölteni majd adataival azt beküldeni.

 

3. Hogyan és mikor értesül a nyertességről?

A napi nyeremény esetében a játékos a beküldést követő egy munkanapon belül értesítést kap a nyertességéről a regisztráció során megadott e-mail címére.

A fődíj esetében a játék lezáró napját követő egy munkanapon belül kap értesítést a nyertességéről a regisztráció során megadott e-mail címére.

 

 

4. Meddig tart a Válaszolj és nyerhetsz! promóció?

A Játék 2019. október 21. napján 0 óra 00 perc 01 mp-től 2019. december 15. napján 23 óra 59 perc 59 mp-ig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje a Játék időtartamának vége, azaz 2019. december 15. 23 óra 59 perc 59 mp.

 

 

 

5. Mikor kapja meg a játékos nyereményét a Válaszolj és nyerhetsz!  játék esetén?

 

A Napi nyeremény a játék lezárulta után, az összes nyertesnek egyszerre kerül kiküldésre, melyre várhatóan januárban kerül sor.

A fődíj személyes átadására a játék lezárta után, a nyertessel egyeztetett időpontban kerül majd sor.

 

 

6. Hogyan értesül a játékos nyertességéről?

A játék nyertesei a nyertesség megállapítását követő egy munkanapon belül e-mail formájában kapnak értesítést.

Az értesítésre a játékos az értesítést követő, a jelen játékszabályzat szerinti  5 munkanapon belül szükséges válaszüzenetben megadnia a kért postázási címét.

Amennyiben a játékos által feltöltött pályázat nem felel meg a játékszabályzatban támasztott követelményeknek, úgy a játékos a nyereményre ténylegesen nem válik jogosulttá. A pályázat a játékból kizárásra kerül.

 

 

7. Mik a teendői, ha további kérdései lennének a Válaszolj és nyerhetsz!  Játékkal kapcsolatban?

 

A Válaszolj és nyerhetsz! Játékkal kapcsolatban a valaszolj@nyerjtermeszetesen.hu e-mail címre küldjön e-mail üzenetet, vagy olvassa el a részletes játékszabályzatot.